3 Adamın konuğu Uraz Kaygılaroğlu kimdir, nerelidir? Oynadığı diziler hangileridir?

3 Adam'ın bu haftaki konuklarından Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Uraz Kaygılaroğlu nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu hangi dizilerde rol almıştır? İşte başarılı oyuncu ve sunucu hakkında detaylar.

Yayınlanma:
3 Adamın konuğu Uraz Kaygılaroğlu kimdir, nerelidir? Oynadığı diziler hangileridir?

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen 3 Adam, bu hafta yine bir birinden özel konuklarla ekranlara geliyor. 3 Adam'ın bu haftaki konukları Uraz Kaygılaroğlu, Ayşe Hatun Önal ve Gözde Mutluer olarak açıklandı. Bu isimlerden en çok merak edileni ise Uraz Kaygılaroğlu oldu. İşte Uraz Kaygılaroğlu hakkında detaylı bilgi.

30 Haziran 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kaygılarğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunudur.

Sevilen oyuncu Kaygılaroğlu, Show Tv ekranlarında yayınlanan Pis Yedili adlı lise dizisinde Can rolüne hayat vermiştir, 70. bölümde Pis Yedili isimli diziden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolüne hayat verdi.

Trt 1'de yayınlanan Eski Hikaye dizisinde Ömer rolünü canlandıran Kaygılaroğlu, aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu da üstlenmiştir. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını da sunan Kaygılaroğlu, Trt 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü oynadı.

Şu anda Türkiye ve Azerbaycan'da popüler olan "Baba Candır " dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırmaktadır. Aynı zamanda Trt 1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır.

2014 yılının haziran ayında Melis İşiten'le dünya evine girdi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada dünyaya geldi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.