3 Bakanlıktan ve 2 Müdürlükten Alımlar Devam Ediyor! Önlisans ve Lisans Mezunları Dikkat!

Kamu kurumlarının kadrolarındaki açıklarını gidermek için personel alımları devam ediliyor. Başvurular hala daha devam edilirken 3.478 personel alımı yapılacağı belirtildi!

Yayınlanma:
3 Bakanlıktan ve 2 Müdürlükten Alımlar Devam Ediyor! Önlisans ve Lisans Mezunları Dikkat!

Devlet bünyesinde çalışmak isteyenler personel alımlarını takip etmeye devam ediyor. Bakanlık tarafından ve 2 müdürlükten kadrolarına katmak için personel alımları yapılıyor. Kamu kuruluşlarının da başvuruları hala daha devan ederken, memur olarak çalışmak isteyenler başvuru şartlarının neler olduğunu da öğrenmek istiyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü tarafından personel alımları da hız kesmeden yapılmaya devam ediliyor. Alımlar totalinde nasıl olacağına bakıldığında 3.478 kişi şeklinde gerçekleşecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı İçin Gaza Bastı!

Milli Eğitim Bakanlığından personel alımı yapılacak mı konusu da vatandaşlar tarafından çok fazla sorgulanan bir konu haline gelmişti. Milli Eğitim Bakanlığı beklenen haberi nihayet verirken toplamda 450 Müfettiş yardımcısını da alacağını duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı il müdürlüklerinde istihdam yapılması için toplamda 450 Müfettiş yardımcısı da göreve alınarak mesleklerini en iyi şekilde icra etme şansına sahip olacak. Yazılı ve sözlü şeklinde iki aşamalı olarak yapılacak alımlar 7 Şubat itibariyle de başlayacak.

13356755-1200x675.webp

Bakanlıklardan Personel Alımları! İşte İstenenler

Orman, Turizm, Maliye Bakanlığı da personel açıklarını gidermek için ilan yayınladı. Buna göre memur olarak çalışmak isteyenler Bakanlık tarafından yapılacak yazılı ve sözlü sınavları geçmek zorunda kalacaktır. Yazılı ve sözlü sınavında başarılı olanlar doğal olarak Bakanlık nezdinde sorunsuz bir şekilde çalışma hakkına sahip olacaklardır. Başvurular 7 Şubat itibariyle yapılacak olurken, başvuru tarihlerini kaçırmadan ilanlara başvurabilirsiniz.

Bakanlıklar tarafından personel alımları güncel şekilde yapılmaya devam edilirken pek çok kişi de başvuruların nereden yapılacak olduğunu sorgulamaya başladı. Başvuru işlemlerinizi bundan sonra E-devlet kariyer kapısı üzerinden yaptıktan sonra Bakanlık tarafından belirtilen tarihler arasında da yazılı ve sözlü sınavlarından yararlanmaya başlayacaksınız. Bu sayede yazılı ve sözlü sınava katılan adaylar başarılı olma durumunda kadrolara alınma şansı yakalamış olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.