3 Mart Cuma Günü Deprem Mi Oldu? Deprem Son Dakika

Vatandaşlar depremle ilgili sürekli takipte. Ülkemizin pek çok yerinde depremler yaşanmaya başlanıyor. Peş peşe gelen depremlere bir yenisi daha eklendi.

Yayınlanma:
3 Mart Cuma Günü Deprem Mi Oldu? Deprem Son Dakika

AFAD ve Kandilli Rasathanesi sürekli olarak takip edilmeye devan ediliyor. Ülkemizde peş peşe devam eden depremler, her gün deprem mi oldu? sorusunun da sorulmaya başlamasına neden oluyor. Son depremler nerede ve nasıl olduğu da sıkça takip edilmeye devam edilen önemli konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Yaşanan asrın felaketleri de beraberinde birçok olayların yaşanmasına neden oluyor. Bir türlü bitmeyen depremlere de bir yenisi daha eklenirken, vatandaşlarda korku dolu anlar yaşamak zorunda kalıyor.

11 İlde Artçı Sarsıntılar Devam Ediyor!

Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen 7.7 ve 7.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında 11 işlkde artçılarda devam ediyor. 11 ilde arçı sarsıntılar sürekli olarak devam ederken bu durum vatandaş açısından da korku dolu anlara sebebiyet vermeye neden oluyor. Üstelik bir türlü arkası kesilmeyen depremlerin yaşanması, sürekli olarak güne yeni bir deprem mi oldu paniği ile uyanmamıza neden oluyor.

3 mart Cuma günü saat 05:53’te Kahramanmaraş’ta yeni bir sarsıntı daha yaşandı. Yaşanan sarsıntı tekrardan bir panik havasının ortaya çıkmasına neden oldu. Sabaha karşı meydana gelen artçı sarsıntı sonrasında da Kandilli Rasathanesinden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

5.1 Büyüklüğünde Oldu!

Bitmek bilmeyen sarsıntıların baş şehri Kahramanmaraş’ta yeni bir deprem olayı daha yaşandı. Kahramanmaraş çevresi ve aynı zamanda da bölgede sürekli olarak deprem paniği de yaşanmaya devam ediliyor. Tekrardan aynı durumla karşı karşıya kalınırken, 5.1 büyüklüğünde bir depremin meydana gelmesine neden oldu. Kandilli Rasathanesi yaşanan depremle ilgili son dakika bilgisini sundu. Yapılan depren açıklamasında 5.1 büyüklüğünde depremin olduğu söylendi.

Afet bölgesinde iri ve ufaklı şekilde artçı depremler sürmeye devam ediyor. İrili ufaklı şekilde bölgedeki sarsıntılarda tam gaz sürmeye devam ediyor. Kahramanmaraş’ta sarsıntılar devam ederken, sadece bu şehrimiz değil depremden etkilenen diğer afet bölgelerimizde de sallantı devam ediyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.