300 Vergi Müfettiş Yardımcısı Alımı İçin Giriş Sınavı Yapılacak

Maliye Bakanlığı tarafından DPB üzerinden yayımlanan son dakika ilanında, lisans mezunu 300 vergi müfettiş yardımcısı alımı için sınav yapılacağı belirtildi. İşt ilgili ilana başvuru şartları, başvuru tarihi ve şekli.

Yayınlanma:
300 Vergi Müfettiş Yardımcısı Alımı İçin Giriş Sınavı Yapılacak

Maliye Bakanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden bir personel alım ilanı yayınlandı.

Gece yarısı DPB'de yayımlanan personel alım ilanında, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı tarafından açılan sınav ile Maliye Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 300 adet vergi müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı belirtildi.

Başvuru Şartları

# 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşıyor olmak,

# Ocak ayı itibariyle 35 yaşını aşmamış olmak (01.01.1982 ve sonrası doğumlu)

# Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,

# Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile buna denkliği kabul edilen 4 yıllık üniversite mezunu olmak,

# Daha önce bu sınava katılmamış ya da en fazla 2 kere katılmış olmak,

# 2015 ve 2016 KPSS 80 ve üzeri puan almış olmak,

# Sağlık durumu Türkiye'nin her yerine seyahat edebilecek seviyede olmak.

Başvuru Tarihi

Maliye Bakanlığı 300 Vergi Müfettiş Yardımcısı alımı sınavına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 24 Nisan ile 8 Mayıs saat 17.30'a kadar başvurusunu yapmak zorundadır.

Başvuru Şekli

İlgili alıma başvuruda bulunacak olan adaylar, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinde bulunan sınav başvuru formunu doldurarak başvurularını yapacaklardır.

Yazılı Sınav Ne Zaman?

Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcısı sınavı 3-4 Haziran tarihlerinde Ankara'da sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturum şeklinde gerçekleştirilecektir.

Son dakika haberlerinden, memur haberlerinden, kamu personeli alım ilanlarından ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.