33 Saat Sonra Enkazdan Çıkarılan Filiz Gülmez: Deprem Değil Kıyametti!

Depremin meydana gelmesinden sonra arama ve kurtarma ekipleri vatandaşları kurtarmaya başladı. Enkazdan çıkarılan Filiz Gülmez deprem hakkında konuştu.

Yayınlanma:
33 Saat Sonra Enkazdan Çıkarılan Filiz Gülmez: Deprem Değil Kıyametti!

Kahramanmaraş merkezli depremin yaşanmasından sonra enkazdan sağ olarak çıkarılan Filiz Gülmez deoremle ilgili açıklamalarına yer verdi. Enkaz altunda kalan Filiz Gülmez ‘’ deprem değil sanki kıyamet gibiydi’’ açıklamasını yaptı.

33 saat sonra enkaz altından çıkarılan vatandaşlarımızdan biri olan ve enkaz altında kıyameti yaşamak zorunda kaldığını söyleyen Filiz Gülmez, AFAD’ın ışığını gördüğünde çok mutlu olduğunu ve dayanamayarak gözyaşlarını tutamadığını ifade etti. Enkaz altında kaldığında artık AFAD tarafından kurtarılacak olduğunu pek düşünmeyerek umutsuzluk içerisinde kalmıştı. Fakat yetkili kişilerin enkaz altından kurtarmasıyla sevinç içerisinde olduğunu söyleyen Filiz Gülmez ağladığını ifade etti.

Enkaz Altında Kıyameti Yaşadık!

Enkaz altında kıyameti yaşamış olduğunu ifade eden Filiz Gülmez, AFAD’ın ışığını gördüğü zaman çok fazla mutlu olduğunu söyledi . Enkaz altından sağ olarak çıkarılan Gülmez, çıkarıldığı gibi Elazığ Fethi Sekin Şehir hastanesine sevk işlemi de yapılmış oldu. Filiz Gülmez’in haricinde eşi de ekipler tarafından yaralı bir şekilde kurtarılmış oldu.

Filiz Gülmez, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında gazeteciler tarafından merak edilen soruları da yanıtladı. Gülmez, ülkemizde oldukça büyük çaplı şekilde meydana gelmiş olan depreme uykuda yakalanmış olduğunu söyledi. Filiz Gülmez merak edilen deprem anıyla ilgili yaşadıklarını açıkladı. ‘’ Yatak sallanmaya başladı. yere düştük ve evin sarsılmaya başladığını fark ettik. Elektrikler gitti ve deprem sanki bir an durmuş gibi oldu. Dış kapıyı açmak için uğraştık fakat açtıktan sonra yeni bir sarsıntı daha meydana geldi.Vestiyerin önüne oturur şekilde geldik. Vestiyer önüne oturur şekilde durduktan sonra depremde bizi yakalamış oldu ve ani şekilde yıkılma anı da yaşanmaya başladı. Ev ykıldı. Enkaz altından kurtulmak için çok fazla mücadele ettim. Sürekli olarak sesimi duymaları için bağırdım. Yukarıdan sesimi duydukları için fark ettiler ve hemen çıkardılar. 33 saat enkaz altında olmak deprem gibi değil kıyamet gibiydi’’ diye sözlerine ekledi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.