39 Kişiyi Tarayan Reina Saldırganı Esenyurt'ta Yakalandı (Operasyon Görüntüleri)

Alınan son dakika bilgilerine göre, İstanbul Esenyurt'ta operasyon düzenleyen polis ekipleri, yılbaşı gecesi Reina'da 39 kişiyi katleden saldırganı yakaladı. MİT ve Emniyetin ortak çalışması sonucu yakalanan saldırganın ilk görüntüleri geldi.

Yayınlanma:
39 Kişiyi Tarayan Reina Saldırganı Esenyurt'ta Yakalandı (Operasyon Görüntüleri)

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. 

Yılbaşı gecesi Reina'yı tarayarak 39 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan saldırgan yakalandı. Reina saldırganı Esenyurt'ta düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yılbaşı gecesi gerçekleşen hain saldırıda, makineli tüfek ile ünlü gece kulübü Reina'ya giren saldırgan, içeride yılbaşı eğlencesine gelen kişilere kurşun yağdırdı. Saldırıda 1'i polis, 1'i güvenlik görevlisi olmak üzere 39 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırı sonrasında güvenlik kameralarında belirlenen saldırgan, ülkenin her yerinde didik didik aranmıştı. Alınan son bilgilere göre de hain saldırganın Esenyurt'ta yakalandığı belirtildi.

Sağ Yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet işbirliği içerisinde gerçekleşen ve başarı ile sonuçlanan operasyon sonucu saldırgan, Kırgız bir arkadaşının evinde sağ şekilde kıskıvrak yakalanarak emniyete götürüldü. Özbek asıllı terörist Ebu Muhammed Horasanı, güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla Esenyurt'ta gizlendiği evde yakalandı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerinden, Türkiye haberlerinden, terör operasyonu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.