4 Aylık Hamile Sevgilisini Döven ve Eve Kilitleyen Kişi Serbest Bırakıldı

Bolu'da 4 aylık hamile sevgilisini döven ve eve kilitleyen kişi, sevgilisinin polisi araması üzerine gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi, savcılığın talimatı ile serbest bırakıldı. İşte yaşanan olay ve detaylar.

Yayınlanma:
4 Aylık Hamile Sevgilisini Döven ve Eve Kilitleyen Kişi Serbest Bırakıldı

Bolu'nun Bahçelievler Mahallesinde bulunan 5 katlı bir apartmanda oturmakta olan 23 yaşındaki Gizem S., sabah saatlerinde polisi arayarak sevgilisinin kendisini dövdüğünü ve eve kitlediğini ihbar etti.

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri kapıyı açamadı. Bunun üzerine bölgeye itfaiye çağrıldı ve itfaiye erinin yardımı ile sağ gözü, darbeler sonucu tamamen kapanan, yüzünün her tarafı mor ve şişmiş şekilde olan genç kadın kurtarıldı. Merdivenli araçla evin pencereden alınan 4 aylık hamile kadın aşağıya indiğinde gözyaşlarına hakim olamadı.

İlk tedavisi, bölgeye çağrılan ambulansta yaılan Gizem S., çevrede bulunan bir hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Hastanede yapılan ilk muayenede 4 aylık hamile kadının yüzünde ve kolların çok sayıda darp izi olduğu belirlendi.

Sevgilisi 4 aylık hamile Gizem S.'yi döverek akşamdan eve kilitleyen ve ortadan kaybolan İlker T., polis ekipleri tarafından başka bir evde iken gözaltına alındı.

Gözaltına alınan İlker T.'nin emniyette ifadesi alındı. İfadesi alınan İlker T., savcılığın verdiği talimat ile serbest bırakıldı. Yapılan araştırmalarda İlker T.'nin 2008 yılında tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdüğü ve bir süre cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.

Öte yandan Gizem S. ise hastanede tedavi edildi. Vücudunun herhangi bir yerinde kırık olmadığı belirlenen ve bebeğinin de sağlıklı olduğu tespit edilen Gizem S., Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Gizem S. sevgilisi İlker T. hakkında şikayetçi olduğunu açıkladı.

5haber.com  |  Bolu

Hürriyet

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.