4 Öğrenciyi Bıçaklayan Kantinci ile Amcası Serbest Bırakıldı

Adana'da bir okulda dışarıdan yemek söyleyen 4 öğrenciyi bıçaklayan ve gözaltına alınan kantincinin yeğeni ile amcası, serbest bırakıldı. İşte alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
4 Öğrenciyi Bıçaklayan Kantinci ile Amcası Serbest Bırakıldı

Bugün sabah saatlerinde Adana'da meydana gelen olayda, kantincinin yeğeni, dışarıdan yemek söyleyen 4 öğrenciyi bıçakladı. Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan O.O.'nun akşam saatlerinde ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen O.O. ve amcası adliyeye sevk edildi. 4 kişiyi yaralayan zanlı ve amcası ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kantinciler Odasından Açıklama

Adana Kantinciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Tunç, öğrencilerin kantinlerden alışveriş yapma zorunluluğunun bulunmadığını, bıçaklama olayının okul kantinleri yönetmeliklerindeki eksiklik ve yanlışlardan kaynaklandığını söyledi. Tunç, şunları söyledi:

"Sadece oda olarak bizim denetlememiz yeterli olmuyor. Milli Eğitim ve belediyelere de büyük görevler düşmekte. Öğrenciler bizim geleceğimiz, böyle bir olayın yaşanmasını tasvip etmiyoruz. Oda yönetimi olarak, idari ve hukuki olarak üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Adana Kantinciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, öğrenci ve velilerimizden özür diliyoruz."

Yaşanan olayın detayları için TIKLAYIN

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.