Ömer Çelik'ten Şehit Ailesine ve Başkanlara Ziyaret

Yerel Haber - AdanaAB BAKANIMIZ SAYIN ÖMER ÇELİK’TEN BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARETŞehit Sözleşmeli Er Bülent Alp’in ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Adana'ya gelen AB Bakanımız Sayın Ömer Çelik, Ceyhan Belediye...

Yayınlanma:
Ömer Çelik'ten Şehit Ailesine ve Başkanlara Ziyaret
Yerel Haber - Adana
AB BAKANIMIZ SAYIN ÖMER ÇELİK’TEN BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET
Şehit Sözleşmeli Er Bülent Alp’in ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Adana'ya gelen AB Bakanımız Sayın Ömer Çelik, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak ile Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü ziyaret etti.
Bakan Çelik ilk olarak Ceyhan Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Vekili Ali Alper Boydak’tan gerçekleştirdikleri çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra Kozan Belediyesi’ne geçen Bakan Çelik, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ile bir araya geldi.  Başkan Öztürk ile sohbet ederek belediyenin hizmet ve projeleriyle ilgili detaylı bilgiler alan Bakan Çelik, Başkan Öztürk nezdinde tüm belediye personeline çalışmalarında başarılar diledi.
AB Bakanımız Sayın Ömer Çelik’in Kozan Belediyesi ziyaretine Vali Mahmut Demirtaş da eşlik etti.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen füzeli saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Bülent Alp'in Adana'nın Kozan ilçesindeki baba ocağını ziyaret eden Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik şehidin ailesine başsağlığı diledi.
Bakan Çelik ilk olarak Hacıbeyli Mahallesi'ndeki vatandaşlar ile selamlaşarak başsağlığı dileklerini iletti. Daha sonra şehidin evini ziyaret eden Bakan Ömer Çelik şehidin babası Mahmut Alp ve şehidin annesi Müşerref Alp ile şehidin kardeşleri ve komşularına başsağlığı dileğini iletti.
Şehidin babası Mahmut Alp sağlık görevlilerinin eşliğinde güçlükle ayakta durabildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.