5 Kasım Sayısal Loto Sonucu - Büyük İkramiye Başkent'e Gitti

Sayısal Loto'nun 5 Kasım tarihli çekilişi gerçekleşti ve kazandıran şanslı numaralar belli oldu. İşte Sayısal Loto çekiliş sonucu ve dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
5 Kasım Sayısal Loto Sonucu - Büyük İkramiye Başkent'e Gitti

Sayısal Loto çekiliş sonucu. Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti mi? Sayısal Loto 1043' üncü hafta çekiliş sonucu açıklandı mı? İşte Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilş sonucu ve .çekiliş sonucuna göre dağıtılan ikramiyeler.

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Cumartesi günü gerçekleştirilen ve milyonlarca kişi tarafından oynanıp sabırsızlıkla beklenen Sayısal Loto çekilişi tamamlandı. MİP tarafından düzenlenen çekiliş sonrasında kazanan şanslı numaralar açıklandı ve çıkan sayılara göre talihliler belirlendi. İşte Sayısal Loto'nun 5 Kasım 2016 tarihli çekiliş sonucu ve bu çekiliş sonucuna göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Sayısal Loto'da bu hafta kazanan şanslı numaralar: 11, 23, 35, 39, 48 ve 49 şeklinde belirlendi. Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleşen çekiliş töreni sonrasında ise kazanan talihlilerin kazandıkları tutarlar şu şekilde açıklandı.

5 Kasım tarihinde gerçekleşen Sayısal Loto'nun 1043' üncü hafta çekilişinde 6 bilen 1 kişi, 1 Milyon 548 Bin 692 Lira 75 Kuruşun sahibi oldu.

5 bilen kişi sayısı ise 220 olarak açıklandı. Kişi başına dağıtılacak ikramiye tutarı ise 2 bin 964 lira 60 kuruş olarak belirlendi.

4 bilen 11 bin 41 kişiye ise 44 lira 50'er kuruş ikramiye tutarı dağıtılacak.

3 bilen 192 bin 120 kişiye ise 7 lira 20'şer kuruş ikramiye dağıtılacak.

Büyük İkramiye Başkent'e Gitti

5 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonucuna göre 6 bilen bir kişi bir buçuk milyonluk ikramiyenin sahibi olurken, kazanan şanslı biletin Ankara'nın Etimesgut İlçesinde yatırıldığı açıklandı.

Son dakika haberlerinden, gelişmelerden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında bilgi sahibi olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.