5 Ocak Evleneceksen Gel'de Büyük Sürpriz!! Bülent Ersoy Kaan-Solmaz-Nurullah Üçgenini Yorumladı

Ekranların beğeni ile takip edilen izdivaç programı Evleneceksel Gel'in son bölümü büyük sürprizlere sahne oldu. Programa telefonla bağlanan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Kaan ile Solmaz ve Nurullah hakkında görüşlerini dile getirdi. İşte son bölümde yaşananlar.

Yayınlanma:
5 Ocak Evleneceksen Gel'de Büyük Sürpriz!! Bülent Ersoy Kaan-Solmaz-Nurullah Üçgenini Yorumladı

Son dönemlerde ekranların en sevilen ve popüler programı olan Evleneceksen Gel, önceki akşam yayınlanan yeni bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. Ekran başına geçen binlerce izleyicinin yanı sıra, programı Tv'de kaçıran binlerce takipçi de internet üzerinden, önceki akşam yayımlanan son bölümünde neler yaşandığını araştırmaya başladı. İşte Evleneceksen Gel'in son bölümünde yaşanan olaylar.

Evleneceksen Gel'in 5 Oca Perşembe günü yayınlanan yeni bölümünde gündemde yine Solmaz-Kaan-Nurullah tartışması vardı. Son yaşanan olaylar, Kaan'ın Solmaz'ı hastanede ziyaret etmemesi, Nurullah'ın ise Solmaz'ın annesi ile bir görüşme yapması, Kaan Solmaz aşkının sona ereceği yorumlarını da beraberinde getirdi. Solmaz'ın annesi ile bir görüşme yapan Nurullah'ın bu davranışı ise kaleyi içten fethetme olarak yorumlandı. Solmaz'ın İzmir'de bulunan annesi ile görüşen Nurullah, konuşmasında Solmaz'ı çok üzdüğünü söyledi ve bu konuda annesinden özür diledi. Öte yandan Kaan'ın babası gelin olarak Solmaz'ı istiyor. Solmaz'ın annesi ise damat olarak Nurullah'ı istiyor.

Bülent Ersoy Programa Bağlandı

Öte yandan son bölümde yaşanan bir diğer sürpriz ise Diva Bülent Ersoy'un telefonla programa bağlanması oldu. Bülent Ersoy, programa bağlanarak damat adaylarını eleştirdi. Bülent Ersoy, Kaan ile Solmaz ve Nurullah için görüşlerini dile getirdi.

Bu sezon evleneceğini söyleyen Solmaz'ın bu sözlerine seyircilerden sert tepki geldi. Seyirci yorumları, Solmaz'ı bu sene de evlenmeyeceği konusunda oldu.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.