5 Yıllık Evlilik Tek Celsede Bitti!! Songül Karlı ile Metin Yüncü Boşandı

2012 yılında canlı yayında dünya evine giren Songül Karlı Metin Yüncü çifti tek celsede boşandı. İşte magazin dünyasını şok eden haberin detayları.

Yayınlanma:
5 Yıllık Evlilik Tek Celsede Bitti!! Songül Karlı ile Metin Yüncü Boşandı

2012 yılında sunduğu izdivaç programında canlı yayında dünya evine giren Songül Karlı ile Metin Yüncü'nün boşandıkalrı haberi magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Magazin D'de yer alan habere göre 2012 yılında canlı yayında evlenen Songül Karlı ile Metin Yüncü çifti, 5 yıl süren evliliklerini tek celsede sonlandırdı. İkili arasında daha önce de gündemde sürekli olarak boşanma ve kavga haberleri çıkmıştı. Ancak daha önce Metin Yüncü ve Songül Karlı çifti, haklarında çıkan b haberleri yalanlamıştı.

Songül Karlı Kimdir?

15 Eylül 1973 yılında dünyaya gelen ünlü halk müziği sanatçısı ve program sunucusu Songül Karlı, Derman Sendedir adlı ilk albümünü 1991 yılında çıkardı ve müzik piyasasında adından söz ettirmeye başladı.

Bugüne kadar 10 müzik albümü çıkaran başarılı sanatçı, 1997 ve 1998 yıllarında Kral Tv Müzik Ödüllerinde THM En İyi Kadın Sanatçı ödülünü kazanmayı başardı.

Günümüzde müzik yaşamına bir süredir ara vermiş olan sanatçı, doksanlarda başladığı televizyon programı sunuculuğu kariyerinde, kısa bir süre de olsa dizilerde oyunculuk deneyimi yaşadı. 2007 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Songül Karlı İle Cumartesi programının sunuculuğu yaptıktan sonra, 2008 yılında FOX (Türkiye)'de başlayan evlendirme programı Su Gibi'yi sanatçı Uğur Arslan ile birlikte sunmuştur. Şuan TV 8 kanalında Songül Karlı ile Evlilik Yolunda adlı programı sunmaktadır.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.