6 Oscar'lı La La Land'in Yönetmeninden iki proje birden

Oscar tarihinin en genç en iyi yönetmeni Damien Chazelle'den sinema severleri sevindiren haber geldi. Oscar'lı ünlü yönetmen bir televizyon programı ve bir de sinema filmi projesine başladı. İşte projelerin detayları.

Yayınlanma:
6 Oscar'lı La La Land'in Yönetmeninden iki proje birden

Bu yıl düzenlenen Oscar töreninde en iyi yönetmen dalı dahil olmak üzere toplamda 6 dalda Oscar almayı başaran La La Land filminin yönetmeni Damien Chazelle'den sinema severleri ve takipçilerini sevindiren bir açıklama geldi. ‘Whiplash’ adlı filmindeki başarısını ‘La La Land‘le devam ettiren başarılı yönetmen Damien Chazelle'nin, televizyon projesine hazırlandığı bilgisi alındı.

Oscar kazandığı esnada 32 yaşında olan ve Oscar tarihinin “en genç en iyi yönetmen”i olan başarılı yönetmen Chazelle, televizyonda yayınlanacak olan bir müzikal dram olan The Eddy‘nin yönetmenliğini üstlenecek.

Senaryosu Jack Thorne'den

Aldığımız son bilgilere göre yayınlanacak kanal veya platformu henüz belli olmayan müzikal dram The Eddy‘nin senaryosunu ise ‘This Is England’ serisinin senaristlerinden Jack Thorne’un yazacağı bilgisi alındı.

Prodüktör Glen Ballard ve Alan Poul

Glen Ballard ve Alan Poul’un prodüktörlüğü üstlendiği öğrenilen müzikal dram, Paris’te bulunan bir gece kulübünü ve bu kulübün daimi grubunun, değişme sürecindeki şehirle olan mücadelesini anlatacak.

İkinci Proje: Sinema Filmi

Müzikal dramın yanı sıra Damien Chazelle, bir de sinema filmi projesine başlayacak. Aldığımız son bilgilere göre başarılı yönetmen Chazelle’in yeni sinema projesi, Neil Armstrong biyografisi ‘First Man’de yine yine ‘La La Land’in başrol oyuncusu Ryan Gosling yer alacak.

James R. Henson’ın kitabından sinemaya uyarlanan filmin 2018 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

Sinema haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.