6 Şubat Bakanlar Kurulunda Taşerona Kadro Yine Gündeme Gelmedi | Son Dakika

Bugün gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, taşeron işçilerin beklediği açıklamayı yapmadı.

Yayınlanma:
6 Şubat Bakanlar Kurulunda Taşerona Kadro Yine Gündeme Gelmedi | Son Dakika

Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

Varlık fonundan Türkiye'nin terör örgütleri ile mücadelesine, Suriye'de son durumdan Cenevre görüşmeleri ile Referanduma ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Numan Kurtulmuş'tan taşerona kadro ile ilgili bir açıklama gelmedi. 720 binden fazla taşeron işçinin sabırsızlıkla beklediği kadro meselesi hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Numan Kurtulmuş'a bu konu hakkında salonda bulunan gazetecilerden de bir soru yöneltilmedi.

Taşeron işçilerin beklediği kadro açıklaması bugün gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısından yine çıkmadı. Her hafta dört gözle Bakanlar Kurulu toplantısında alınacak olan kararlardan taşerona kadro ile ilgili bir gelişme bekleyen taşeron işçilerin beklediği açıklama, bugün de gelmedi.

Referandumdan Sonra Taşeron İşçiler Kamuya Alınır mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yapılan son açıklamalar, taşerona kadro meselesinin kamu çalışma platformu kapsamında ele alınacağı yönündeydi. Konu ile ilgili açıklama ve ilgili habere gitmek için TIKLAYIN

Taşerona kadro gelişmelerinden anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.