6 Şubat On Numara Sonucu (On Numaranın Sonucu MPİ)

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen On Numaranın 6 Şubat sonuçları açıklandı mı? 6 Şubat On Numara sonucu ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
6 Şubat On Numara Sonucu (On Numaranın Sonucu MPİ)

On numara çekilişi tamamlandı mı? On Numara 6 Şubat çekilişi yapıldı mı? On Numaranın 757. hafta çekilişi bu akşam gerçekleşiyor. Peki çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte On Numaranın 6 Şubat çekilişine ait son dakika bilgileri.

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın pazartesi günü gerçekleştirilen ve her çekilişinde büyük bir heyecana sahne olan on numara çekilişi için dakikalar kaldı. Milli Piyango İdaresi yetkililerinin canlı yayında noter huzurunda gerçekleştireceği on numara çekilişi birazdan gerçekleşecek. Çekiliş gerçekleşir gerçekleşmez sonuçlara 5haber.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

On Numara Sonucu-6 Şubat

On Numaranın 6 Şubat çekilişinde kazandıran şanslı sayılar 2, 7, 8, 12, 17, 19, 23, 24, 26, 31, 35, 40, 45, 47, 49, 56, 58, 60, 61, 73, 75, 80 şeklinde açıklandı.

Oyun Özellikleri

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.