60 Milyon TL İkramiyei MPİ Yılbaşı Çekilişi Biletleri Satılmaya Başlandı (Büyük İkramiye İle Ne Alınabilir?)

Milli Piyango tarafından yılbaşında düzenlenecek olan çekilişin biletleri satışa sunuldu. Satılmaya başlanan biletler i.in ilk gün uzun kuyruklar oluştu.

Yayınlanma:
60 Milyon TL İkramiyei MPİ Yılbaşı Çekilişi Biletleri Satılmaya Başlandı (Büyük İkramiye İle Ne Alınabilir?)

Milli Piyango İdaresi tarafından her yılbaşı günü gerçekleştirilen çekilişinin biletleri satışa sunulmaya başlandı.

Milli Piyangonun büyük ikramiyesi 60 milyon lira olarak belirlenen yılbaşı çekiliş biletleri bugün piyasada satılmaya başlandı. Bilet gişelerinde ve seyyar bayiler önünde uzun kuyruklar oluştu.

Milli Piyango yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 60 milyon lira. Biletler bugün satışa çıkarıldı. Umudun ve hayalin peşinden gidenler ilk günden uzun kuyrukları bekledi, biletini çekti.

Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satılmaya başladı. Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda, 60 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini vermiş olacak. Seyyar bilet satıcıları, geçen yıl 55 Milyon TL'lik çekilişte tam ve yarım biletler 10 gün tükendiğini hatırlatarak, vatandaşları biletlerini erken almaları konusunda uyardı.

60 Milyona Neler Alınabilir?

Yılbaşı büyük ikramiyesi olan 60 milyon TL ile yaklaşık olarak 266 bin 700 tane çeyrek, 67 bin 500 tane Cumhuriyet altını satın alınabilir. Bunun yanı sıra dünya üzerinde bulunan en bahalı otomobili olan Bugatti Veron'dan da 7 tane alınabilir. Öte yandan büyük ikramiye ile 60 lüks yat sahibi olunabilir, 200 bin TL değerrinde 300, 600 bin TL değerinde de 100 lüks villa sahibi olunabilir.

Büyük ikramiye 200 TL'lik banknotlar haline getirilirse 300 bin adet banknot elde etmiş olursunuz.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, şans oyunu haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5Haber'i takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.