7 Ocak Sayısal Loto Sonucu-Sayısal Yeni Yıla Devirli Başladı-3. Devir

2017 yılının ilk Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti ve ilk Sayısal'ın sonuçları açıklandı. Devirli olarak çekilen Sayısal Loto'da büyük ikramiye 3. kez devretti. İşte 7 Ocak Sayısal Loto sonuçları ve ikramiye bilgileri.

Yayınlanma:
7 Ocak Sayısal Loto Sonucu-Sayısal Yeni Yıla Devirli Başladı-3. Devir

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Cumartesi günü gerçekleştirilen ve büyük bir heyecana sahne olan Sayısal Loto çekilişi, bu akşam 1052 'inci hafta çekilişi ile tamamlandı. Çekilişin tamamlanmasının ardından oyuna iştirak eden yüz binlerce vatandaş, Sayısal Loto'un 7 Ocak sonuçlarını araştırmaya başladı. İşte büyük bir heyecanla beklenen Sayısal Loto 7 Ocak Cumartesi sonuçları.

MPİ tarafından her haftanın Cumartesi günü noter huzurunda gerçekleşen Sayısal Loto çekilişinde bu haftanın sonuçları açıklandı. Devirli olarak çekilen Sayısal Loto'da çekiliiş öncesi bayi önlerinde uzun kuyruklar oluşmuştu. Geçen hafta 2 'inci kez devreden ve bu hafta 5 milyonun üzerinde ikramiye dağıtılması beklenen Sayısal Loto'da birçok vatandaşın şans oyununa iştirak etmesi ile büyük ikramiye 5 milyon 732 bin olarak açıklandı. Büyük ikramiyenin hayli yüksek olması, iştirakçileri heyecanlandırırken çekiliş sonucuna göre 6 bilen kimse çıkmayınca Sayısal Loto'da büyük ikramiye, gelecek hafta gerçekleşecek olan 1053' üncü haftaya devretti.

MPİ tarafından yapılan açıklamada Sayısal Loto'nun 7 Ocak çekilişinde kazandıran şanslı sayılar 8, 9, 14, 20, 38, 44 olarak açıklandı. Açıklamanın yapılmasının ardından vatandaşlar, sonuçlara göre kuponlarını kontrol etti ancak, 6 bilen kimse çıkmadı ve büyük ikramiye olan 5 milyon 700 bin TL gelecek haftaya devretti. İşte Sayısal Loto'nun 7 Ocak ikramiye detayları.

Sayısal Loto'da 6 bilen çıkmadı ve 5 milyon 732 bin 108 TL'lik ikramiye haftaya devretti.

5 bilen 151 kişi 5 bin 349'ar TL'lik ikramiyenin sahibi oldu.

4 bilen 8 bin 381 kişi, 72 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu.

3 bilen 152 bin 680 kişi ise 11 TL'lik ikramiyenin sahibi oldu.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.