8 İlde SYDV Personeli ve Memur Alımı Yapılacak

Aile Bakanlığı bakanlığa bağlı ve kaymakamlıklarda çalışmak üzere, şubat ayı içerisinde memur ve kamu personeli için iş ilanı yayınladı.

Yayınlanma:
8 İlde SYDV Personeli ve Memur Alımı Yapılacak

Sekiz farklı ilde bakanlığa bağlı SYDV'ler ve ilçe müdürlükleri memur, işçi ve hizmetli kadroları için 24 iş ilanı yayınladı. KPSS ve KPSS'den muaf iş ilanlarının listeleri ve kontenjanlar bakanlığın resmi internet sitesinde yayınlanmıştır.

Nerelere Alım Yapılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, kurumlarındaki insan gücü, idari personel ve hizmet eksikliğini gidermek için ilana çıktı.

8 farklı şehirde açık ihaleler yoluyla çeşitli kadro ve niteliklerde işçi, memur ve hizmetli alımı yapılacaktır. Ayrıca işe alımlar KPSS puanlarına bakılmaksızın yapılmaktadır.

İşe Alım Şartları Nelerdir?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları çeşitli alanlarda personel alımı yapmaktadır. Ancak tüm alımlarda "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak veya askerlik hizmetini tamamlamış olmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak" gibi genel şartlar da aranmaktadır.

SYDV'nin işe alım programına başvuran adaylar 55 yaşından büyük olmamalı ve doldurulan pozisyon için uygunluk koşullarını karşılamalıdır. Daimi ve geçici çalışanlar işe alınmaktadır.

Hangi Mesleklerde Alım Yapılacak?

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, temizlikçi, şoför ve proje çalışanı gibi görevler için kişileri işe almaktadır. Başvuru sırasında, ehliyet ve İŞKUR sertifikası gibi belirli bir istihdam için gerekli belgeler ve kanıtlar sunulması beklenmektedir.

Devlet memuru alımı için gereken şartlar nelerdir?

SYDV memur pozisyonları için başvuran adayların lisans mezunu olması ve KPSS standartlarını karşılaması gerekmektedir. Büro memuru, muhasebeci, sosyal yardımcı ve sınav görevlisi pozisyonları için açık pozisyonlar mevcuttur. Bu nedenle başvuru sahiplerinin KPSSP3 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.

Hangi İllerde Alım Yapılacak?

  • Burdur Çavdır için 3 Temizlik işçisi
  • Kars Susuz SYDV için 1 Büro görevlisi
  • İzmir Torbalı SYDV için 1 Proje Koordinatörü, 4 Proje Eğitici, 2 Proje Temizlik Görevlisi
  • Elazığ Arıcak SYDV için 1 Temizlik Görevlisi,1 Eğitici, 1 Koordinatör
  • Sinop Saraydüzü SYDV için 1 Temizlik Elemanı
  • Van Gürpınar SYDV için 3 Eğitici, 3 Koordinatör
  • Van Gevaş SYDV için 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, 1 Büro Görevlisi
  • Sakarya Hendek SYDV için 1 ADEM Koordinatörü ve 1 SODAM Koordinatörü
  • Samsun SYDV için 1 Temizlik Görevlisi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.