8 Mayıs Bakanlar Kurulundan taşerona kadro açıklaması gelecek mi?

Bu akşam gerçekleşecek olan Bakanlar Kurulundan taşerona kadro açıklaması gelir mi? Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın verdiği 'taşerona kadro konusunu Bakanlar Kurulunda dile getireceğim' müjdesi, bu hafta Bakanlar Kurulu toplantısında görüşülecek mi? İşte taşerona kadro konusunda gelinen son nokta ve detaylar.

Yayınlanma:
8 Mayıs Bakanlar Kurulundan taşerona kadro açıklaması gelecek mi?

Kadro bekleyen taşeron işçiler için önemli viraja giriliyor. Bugün gerçekleşecek olan Bakanlar Kurulundan taşerona kadro açıklaması gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, taşerona kadro meselesini Bakanlar Kuruluna taşıyacağını söylemişti. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın 1 Mayıs günü katıldığı programda yaptığı konuşmada, işçilerin taşerona kadro sözleri üzerine “Sizler elinizin emeğiyle, alnınız teriyle, çoluk çocuğunuzun ailenizin helal nafakasını kazanırken, bu ülkenin ne zaman ihtiyacı oldusa her zaman doğrunun yanında durdunuz. Her zaman dimdik bir şekilde hakkın adaletin yanında durdunuz. Burada sizlerin ortaya koyduğu bütün pankartları gördüm. Taşerona kadro diyorsunuz. Mesajlarınız alınmıştır. Erzurum’dan aldığım mesajı Bakanlar Kurulu’na, Başbakanımıza götüreceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Akdağ'ın bu açıklamaları üzerine bugün yapılacak olan Bakanlar Kurulunu toplantısını bekleyen taşeron işçiler, toplantıdan taşeron işçilere kadro meselesi hakkında bir açıklama gelmesi bekleniyor. Bu açıklama ile taşeron yasasının artık hız kazanması ve bu sorunun çözüme kavuşturulması bekleniyor.

Uzun Bekleyiş Kadro Umudunu Tüketiyor

1 Kasım seçimleri öncesi müjdeyi veren hükumetin taşerona kadro meselesini uzatması, taşeron işçilerin kadro umudunu yitirmesine neden oldu Birçok taşeron işçi, kadro umudunu yitirirken, kadronun verileceği inancını koruyan taşeron işçiler de bulunuyor.

8 Mayıs Bakanlar Kurulundan taşeron açıklaması gelmesi durumunda, sürecin artık herhangi bir sıkıntıya uğramadan kısa sürede çözülmesi bekleniyor.

Son taşerona kadro açıklamaları için TIKLAYIN

Taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir, grubumuza üye olabilir ve arkadaşlarınızı gruba üye yapabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.