81 İl Genelinde Dev Operasyon: 414 Kişi Gözaltına Alındı

Emniyet ekipleri tarafından önceki gece 81 İl genelinde dev bir operasyon gerçekleşti. Düzenlenen operasyonla hakkında yakalama ve hapis kararı bulunan 414 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
81 İl Genelinde Dev Operasyon: 414 Kişi Gözaltına Alındı

Emniyet'ten 81 İl genelinde deva operasyon.

Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı tarafından koordinesi ile 81 il genelinde düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 414 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 100 kilogram esrar, 2.5 kilo metamfetamin de ele geçirildi.

Ülke genelinde 5 bin 500 emniyet personelinin katılı ile gerçekleşen  Cuma günü 81 ilde şafak operasyonu düzenledi. EGM Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanı tarafından koordine edilen operasyon kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 414 kişi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında 100 kilogram esrar, 2.5 kilo metamfetamin, 15 ecstasy hap, 51 kök hintkeneviri, 6 tabanca, 8 ruhsatsız av tüfeği ile 17 parça tarihi eser ele geçirildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, operasyon haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.