81 Şehirde 34.131 Personel Alımı Yapılacağı Bildirildi! İşte Alıma Dair Bilgiler

81 şehirde personel alımı yapılacak olduğunun duyurusu yapılırken, kontenjan dağılımları merak edilen konulardan biri oldu. Bakanlık tarafından 34.131 alım yapacağı pozisyonları neler olacak göz atalım.

Yayınlanma:
81 Şehirde 34.131 Personel Alımı Yapılacağı Bildirildi! İşte Alıma Dair Bilgiler

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 1496 firmada çalışmak üzere personel alımının yapılacak olduğunun haberini verdi. Kurum bünyesinde çalışmak isteyenler açısından sevindiren bir gelişme olurken, 34.131 personel istihdamı için hangi şartların aranacak olduğu sorgulanıyor.

Resmi Gazetede Yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Personel Alımı Yapacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı pek çok farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak olduğunun müjdesini vermesinden sonra bu gün itibariyle de Resmi gazetede yayımlandı. Ayrıca farklı farklı 276 alan ve birimlerde çalıştırılmak üzere personel ihtiyacı olduğu belirtildi. Pek çok şehirlerde yapılacak personel alımları sayesinde istihdamla ilgili yaşanılan sorunların bir nebzede olsa giderilmesi sağlanmış olacak. Çünkü birçok birimde çalıştırmak üzere alınacak personel sayısının 34.131 kişi olacağı belirtildi ve resmi gazetede yayımlandı.

34.131 Personel Alımları Hangi Birimlerde Olacak?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinde yapılacak olduğu belirtilen personel alımları sonrasında hangi birimlerde ne kadar sayıda alımın gerçekleşecek olduğu öğrenilmek isteniyor. 34.131 personel alımı hakkında başvuru yapacak olanların bilgileneceği önemli detaylara yer verildi. Buna göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının devreye girerek istihdam sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla şu birimlerde alım yapılacak olduğu belirtildi. Alınacak birimler şu şekildedir;

  • Hastane hizmetleri
  • İmalat Hizmetleri
  • Enerji ve Sosyal Hizmetler
  • Demir Yolu taşımacılığı
  • Ambalajlama Faaliyetleri
  • Cam ve Cam ürünleri imalatı
  • Süt ürünleri imalatı
  • Giyim eşyası imalatı
  • Tuz madenciliği

Alanlarında ihtiyaç duyulan personel açıkları, yapılacak alımlar dahilinde karşılanmış olacak. Buna göre Türkiye genelinde duyurusu yapılan personel alımlarının toplam sayısı da 34.131 şeklinde olacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Personel Alım Başvuruları

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından gelen personel alım duyurusu sonrasında pek çok farklı birimlerde çalışma imkanına sahip olmanız mümkün olacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımlarını yapacak olduğunu duyurdu ve Resmi gazetede yayımlandı. Başvurular resmi sayfası aracılığıyla yapılacaktır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.