9 Gün Kala Melih Gökçek'ten Flaş Referandum Anketi Açıklaması: Evet oyları ..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapılan son dakika açıklamasında 16 Nisan anayasa halk oylamasına ilişkin anket bilgileri verildi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
9 Gün Kala Melih Gökçek'ten Flaş Referandum Anketi Açıklaması: Evet oyları ..

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptığı son dakika açıklamasında 16 Nisan günü anayasa değişikliği için gidilecek olan referandum halk oylamasında Ankara'daki tahmini sonuçları açıkladı.

16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan referanduma 9 gün kala anketler yapılmaya devam ediliyor. Her seçim öncesi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan ve Ankara ili için anket sonuçları yazısı paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

1 Kasım seçimleri ile ilgili yayınlamış olduğu anket sonuçlarını da yazısına ekleyen Melih Gökçek, açıklamasının devamında ise Ankara'da 16 Nisan günü beklenen referandum sonucunu açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in bu açıklamalarına göre Ankara'da 16 Nisan günü sandıktan yüzde 58.3 oranında evet çıkacağı belirtildi.

Ankara Byükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Şu an itibarıyla Ankara’da evet oyları Allah'ın izniyle %58.3…Yazın kenara daha on gün var hedef %60" diyen Melih Gökçek, 1 Kasım seçimleri ile ilgili de şu ifadeleri kullandı:

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.