9 haftadır devreden Süper Lotonun sonucu açıklandı-22 Haziran Süper Loto sonucu

9 haftadır art arda devreden Süper Loto bu akşam çekildi. İşte Süper Loto çekiliş sonucu ve bu sonuca göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
9 haftadır devreden Süper Lotonun sonucu açıklandı-22 Haziran Süper Loto sonucu

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Perşembe günü düzenlenen Süper Loto çekilişinin 505. hafta çekilişi de tamamlandı.

Milyonlarca kişinin büyük bir heyecan ve merakla beklediği devirli Süper Loto çekilişi gerçekleşti. 9 haftadır art arda devreden Süper Loto çekilişinde bu hafta büyük ikramiye dudak uçuklattı. 9 haftadır devreden Süper Loto'da bugün oynanan oyunların da eklenmesi ile birlikte büyük ikramiye 25 milyon liraya ulaştı. 6 Bilenler arasında 25 milyon liranın dağıtılacağı çekiliş gerçekleşti ve kazandıran şanslı sayılar belli oldu.

Süper Loto'nun çekilişine kazandıran şanlı sayılar açıklanınca dağıtılan ikramiye tutarları da açıklandı. Çıkan sayılara göre Süper Loto yine devretti. 25 milyonluk ikramiye gelecek hafta gerçekleşecek çekilişteki ikramiyeye eklenecek.

Süper Loto'nun sonucu şu şekilde

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, şans oyunu haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.