A Milli Takım İsveç Maçına Hazırlanıyor

A Milli Futbol Takımı EURO 2016 hazırlıklarına Antalya'dan başlıyor.

Yayınlanma:
A Milli Takım İsveç Maçına Hazırlanıyor

A Milli Futbol takımımız 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı. İlk hazırlık maçımız İsveç ile. Türkiye İsveç maçı ne zaman oynanacak? Saat kaçta? Hangi Kanalda?

Fransa’da 10 Haziran'da başlayacak  EURO 2016 Finalleri’ne katılacak olan A Milli Futbol Takımımız; 24 Mart 2016 Perşembe günü, İsveç ile Antalya’da karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu’nda oynanacak Türkiye İsveç A Milli futbol maçının başlama saati 20.45.  Maç, TV8'den canlı yayınlanacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in A Milli takım başında 119. maçı olacak. Bugüne kadar başında bulunduğu,  118 maçta 60 galibiyet  30 kez beraberlik, 28 yenilgi aldı. Miller 179 gol atarken 124 gol yedi.

Fifa Dünya Sıralamasında 20. Sıradayız

A Milli Futbol takımımız FIFA Dünya sıralamasında 943 puanla 20. sırada bulunurken, Türkiye’nin rakibi İsveç ise 769 puanla 34. sırada kendine yer bulabildi.

Kadrosunda Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström, Albin Ekdal, Sebastian Larsson gibi  yıldızları olan İsveç’in kadrosunda ülkemizde forma giymiş ve halen forma giyen isimler de var. Kaleci Andreas Isaksson Kasımpaşa’da, Erkan Zengin Trabzonspor’da ,  diğer kaleci Johannes Hopf Gençlerbirliği’nde oynuyor. Beşiktaş’tan Hannover’a kiralık olarak gönderilen Alexander Milosevic ve 1 dönem Gençlerbirliği'de oynamış olan Jimmy Durmaz’da İsveç kadrosunda yer alan tanıdık isimlerden.

Tv 8'den canlı yayınlanacak karşılaşma Türkiye saatiyle 20.45'de başlayacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.