ABD Başkanı Kiev Ziyareti Neden Yaptı! Ziyaretin Perde Arkasına Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

ABD Başkanı Joe Biden’in Kiev ziyareti kafaları karıştırdı. Hala daha ziyaretin de yakınları devam ediyor. Peki neden ABD başkanı Biden ziyaret yaptı? işte detaylar.

Yayınlanma:
ABD Başkanı Kiev Ziyareti Neden Yaptı! Ziyaretin Perde Arkasına Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

ABD başkanı Joe Biden’in Kiev ziyareti gündeme bomba gibi düştü. Hatta lu günlerde medyayı karıştıran olaylardan biri olarak öne çıkıyor. Kafalarda soru işareti yaratan sebeplerden biri de ABD Başkanı Biden’in niçin Kiev ziyareti yapmış olduğu konusu atıldı. Pek çok kişi tarafından da ziyaretle ilgili olarak farklı şekilde yorumlamalar yapıldı.

Batı medyası Joe Biden’in Kiev ziyaretine ilişkin sır dolu yanları ele aldı. Batı Medyasına göre ABD başkanının Kiev ziyareti yapmasının ardında gizli bir sır vardı. Medya, başkanın büyük bir kumar oynadığını ifade etti.

Joe Biden’den Kiev Ziyareti

24 Şubat itibariyle Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan savaşın tam 1. yılı dolmuş olacak. Hala daha iki devlet arasında bitmek bilmeyen yoğun bir çatışma hali de devam ediyor. Doğal olarak iki taraf açısından bir türlü uzlaşma bulunamayarak sürecin uzatılmasından sonra gözlerde her iki tarafa çevrilmiş durumda. Şimdilerde medyanın aklını bulandıran bir gelişmede ABD Başkanı Joe Biden’in Kiev ziyareti yapması oldu. Tüm dünya bölgeden ne tğr haberler gelecek diye merak içerisinde olurken diğer taraftanda ziyaretin perde arkasını da sorgulamaya devam ediyor.

Joe Biden Ukrayna’ya Desteklediklerini Yineledi!

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş birinci yılını doldurmak üzere olurken, Joe Biden Ukrayna’yı desteklemiş olduklarını bir kez daha yineledi. Ukrayna’nın her daim yanında olduğunu bir kez daha ifade etti. Ziyaretin perde arkasına bakıldığında oldukça şaşırtıcı olduğunu söylemek mümkün. Çünkü Joe Biden, Kiev’e yapacak ziyaretiyle ilgili Beyaz Rusya’yı da bilgilendirmiş.

Beklenmeyen bir hareket olarak ele alınan Kiev ziyaretinde, Beyaz Rusya’ya da ziyaretle ilgili haber verilmiş olması şaşırttı. Medya gündeminde Joe Biden’in yaptığı ziyaret konuşuluyor. Joe Biden Kiev ziyaretinin perde arkasında Rusya’nın da yer almış olması da medyada farklı fikir çatışmalarının ortaya çıkmasına neden oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.