Abdullah Avcı Del Bosque'ye Yetişti

Abdullah Avcı Del Bosque'nin aldığı tazminata yetişti.

Yayınlanma:
Abdullah Avcı Del Bosque'ye Yetişti

Beşiktaş Geçtiğimiz hafta teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırmış , Teknik Direktörlüğe ise eski efsane futbolcusu Sergen Yalçın'ı getirmişti.

Beşiktaş yönetimi Abdullah Avcı'ile fesih konusunda anlaşamadığından dolayı Sergen Yalçın'ın Sözleşmesini Federasyona geç bildirmişti.

Ancak Beşiktaş Abdullah Avcı'ya sözleşmesini Fesih ettiğinden dolayı çok yüklü bir para ödeyeceği anlaşıldı. Abdullah Avcı'nın 12 milyon TL yıllık alacağı olan bir bedel vardı. Sözleşmesi Fesih edildiği için Beşiktaş , Abdullah Avcı 3 sene içerisinde  bir takım çalıştırmazsa senelik 12 Milyon TL olan parasını ödemeye devam edecek. Buda toplamda 5 milyon 500 bin Euro gibi bir bedel olmaktadır. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş 2004-2005 sezonunda takımı çalıştıran Vicente Del Bosque'nin sözleşmesini fesih etmiş ve 8 milyon 500 bin Euro tazminat ödemek zorunda kalmıştı.

Beşiktaş , Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya ödeyeceği rakam şuana kadar gönderdiği bir Teknik Direktöre ödeyeceği en büyük 2. bedel olarak göze çarpıyor.

Beşiktaş Abdullah Avcı ile çıktığı 27 maçtan 11 galibiyet 13 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak tarihin en kötü sezonlarından birine imza atmıştır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.