Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin 'Evet' Toplantısına Katılmadı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından eski yöneticiler ile birlikte düzenlenne kahvaltıya Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu katılmadı. İşte detaylar ve toplantıya katılan isimler.

Yayınlanma:
Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin 'Evet' Toplantısına Katılmadı

Adalet ve Kalkınma Partisi, kuruluşundan bu yana yönetimde görev alan isimler ile bir araya gelerek bir toplamtı yapmaya karar verdi.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından tertip edilen kahvaltıya, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana Hükumet kanadında görev alan isimler (Bakanlar) çağrıldı. Düzenlenen kahvaltıya Bülent Arınç, Sadullah Ergin, Zafer Çağlayan, Hüseyin Çelik, ve Suat Kılıç gibi isimler katıldı.

Başbakan Yıldırım tarafından düzenlenen kahvaltıya, çağrılan isimlerden daha ziyade çağrılmayan isimler damgasını vurdu. Edinilen son dakika bilgilerine göre, düzenlenen kahvaltıya çağrılmalarına rağmen toplantıya katılmayan iki isim vardı. Bunlar 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Binali Yıldırım'dan önce Başbakanlık koltuğunda olan Ahmet Davutoğlu oldu. Başbakan Yıldırım'ın çağrısına gelmeyen ikili, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği resepsiyona yurt dışında olmaları nedeniyle katılamamıştı.

Düzenlenen toplantıda 16 Nisan günü gidilecek olan referandum için sahada devam eden çalışmalar ele alındı.

Toplantı çıkışında açıklamalarda bulunan Bülent Arınç, toplantının güzel geçtiğini belirtti.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.