Abdullah Gül'den ve SP'den iddialara flaş cevap (Abdullah Gül SP'ye mi geçiyor?)

Saadet Partisi Genel Başkanı olacak denilen Abdullah Gül'den ve Saadet Partisinden bu iddialara bir son dakika açıklaması geldi. İşte yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Abdullah Gül'den ve SP'den iddialara flaş cevap (Abdullah Gül SP'ye mi geçiyor?)

Siyasi kulisler bugün Abdulah Gül-Deniz Bayrak görüşmesi sonrasında Abdullah Gül hayır cephesine gidiyor tartışmaları ile çalkalandı. Gündemde yer alan habere göre Abdullah Gül'ün hayır cephesine gideceği ve Saadet Partisi Genel Başkanlığına getirileceği konuşuluyordu. Konu ile ilgili beklenen açıklama geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bir basın toplantısı düzenledi ve bu konuya açıklık getirdi.

Temel Karamanoğlu, düzenlediği basın toplantısında bir basın mensubunun, "11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Saadet Partisi'nin başına geçeceği iddiaları var. Bu konuda ne diyorsunuz?" sorusunu sorması üzerine SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bize gelen bir bilgi yok. Yalnız biz AK Parti'nin içerisinde bugüne kadar AK Parti'nin politikalarına destek veren arkadaşlarımızın, gördükleri bu yanlışlardan dolayı, öncelikle AK Parti içerisinde ciddi olarak bu işi düzeltecek bir tavra girmelerini temenni ederiz." şeklinde soruya karşılık verdi.

Konuşmasına devam eden Karamanoğlu, "Faydalı olur, hayırlı olur. Ancak bizim kucağımız herkese açık. Bizimle beraber bu sahada bizim üslubumuzla, kavga etmeden, dik durarak ülke meselelerinin çözümünde bize destek verirlerse elbette memnuniyet duyarız. Bu arkadaşlarımızla da her zaman görüşmeye hazırız ve görüşürüz de."

Abdullah Gül'den Açıklama Geldi

Abdullah Gül ise gündemde spekülasyonların dolaşması üzerine bir açıklama yapma gereği duydu. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, açıklamasında "Bugün bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile ilgili olarak yayınlanan "gizli görüşme" haberleri kötü niyetli ve maksatlıdır" ifadelerini kullandı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.