Acı haber Ağrı'dan geldi: Tendürek Dağı'nda çatışma: 1 asker şehit , 6 asker yaralı

Son dakika haberi: Ağrı Tendürek Dağı kırsalında devam eden operasyonda PKK'lı teröristler ile çatışma çıktı. Çatışma sonucu 1 askerimiz şehit olurken 6 askerimiz de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Acı haber Ağrı'dan geldi: Tendürek Dağı'nda çatışma: 1 asker şehit , 6 asker yaralı

Son dakika acı haber Ağrı'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Tendürek Dağı kırsalında devam eden operasyonlar sırasında çatışma çıktı. Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçeleri arasındaki Tendürek Dağı'nda operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, bu sabah bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada ilk bilgilere göre 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 6 güvenlik güvenlik görevlisi yaralandı.

Doğubayazıt- Çaldıran karayolunu dün öğleden sonra kesip TIR'ları ateşe veren PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede helikopter destekli operasyon başlatıldı. Bölgede yapılan operasyonda bugün tespit edilen bir grup terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ilk bilgilere göre 1 güvenlik görevlisi şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi yaralandı. Bölgedeki operasyonlar devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.