Açığa alınan rütbeli polislerin isim listesi açıklandı (Açığa alınan komiserler)

Yapılan son dakika açıklamasına göre 994 rütbeli polisin açığa alındığı belirtildi. İşte açığa alınan rütbeli polislerin isim listesi.

Yayınlanma:
Açığa alınan rütbeli polislerin isim listesi açıklandı (Açığa alınan komiserler)

Emniyet Genel Müdürlüğünden önceki gün bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan son açıklamada 9 bin 103 polisin açığa alındığı duyuruldu. Yapılan açıklamanın ardından ise açığa alınan polislerin isimlerinin açıklanması bekleniyordu.

EGM'den bir son dakika açıklaması daha yapıldı ve açığa alınan polislerin isim listesi yayınlandı. Buna göre toplamda 994 rütbeli polis, açığa alındı. İşte açığa alınan polislerin isim listesi.

EGM’den Yapılan Açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğünden açığa alınan polisleri ile ilgili yapılan açıklamada açığa alınanlar ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

“667 sayılı Olağanüstü Hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin ikinci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9103 emniyet teşkilatı mensubu görevden uzaklaştırılmıştır.”

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.