Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğün tarihleri ve yeri belli oldu

Uzun bir süredir beklenen haber geldi ve Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğün tarihleri ve yeri belli oldu. İşte düğünün yapılacağı tarih.

Yayınlanma:
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğün tarihleri ve yeri belli oldu

Tüm Türkiye'nin büyük bir merakla beklediği evlilik tarihi belli oldu. Acun Medya'nın patronu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ikilisinin düğün tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı'nın 'Evleniyorum..' paylaşımı ile gündeme bomba gibi düşen haberin detayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Subaşı'nın bu açıklamasının ardından herkes düğün tarihini ve yerini merak ederken, düğünün ne zaman olacağı da netleşti.

Uzun süredir aşk yaşadıkları bilinen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın bu ilişkiden 4 yaşında Melisa adında bir de çocukları var. Uzun süreden bu yana evlenecekleri iddiaları gündemde dolaşırken Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı sonrası bu iddialar kesinlik kazandı ancak düğünün ne zaman yapılacağına dair bir tarih verilmemişti.

Posta'nın haberine göre Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin önümüzdeki Eylül ayında dünya evine girecekleri öğrenildi. Öte yandan alınan bilgilere göre düğünün Fransa'da düzenleneceği öğrenildi. Acun Ilıclı'nın düğün törenine Türkiye'den katılacak özel konukları için bir uçak tahsis edeceği öğrenildi.

Şu sıralar bir moda sitesi kurma hazırlığında olduğu öğrenilen Şeyma Subaşı'nın, site hazırlıklarını tamamlamasının ardından vaktinin hepsini evlilik planları ve hazırlıkları ile geçirileceği bilgisi alındı. Şeyma Subaşı'nın açacağı moda sitesinin, Deniz Mermerci'nin stil ve moda sitesi gibi olacağı da öğrenildi.

Magazin haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.