Adalet Bakanı Abdülhamit Gül 3 Mahkumun korona virüsten öldüğünü açıkladı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül açıklama yaparak açık ceza evinde 17 koronavirüs vakası olduğunu bildirdi. Bunlardan 3 'ünün hayatını kaybettiği 1 hükümlünün kronik rahatsızlığı bulunması nedeni ile yoğun bakımda tedavisinin...

Yayınlanma:
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül 3 Mahkumun  korona virüsten öldüğünü açıkladı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül açıklama yaparak açık ceza evinde 17 koronavirüs vakası olduğunu bildirdi. Bunlardan 3 'ünün hayatını kaybettiği 1 hükümlünün kronik rahatsızlığı bulunması nedeni ile yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü bildirdi.

Korona virüs önlemleri kapsamında alınan önlemlerde noterlerde ve adliyelerde insan sayısının azaldığını bildirdi. Noterliklerine başvuru hizmetiyle randevu alarak hizmet alabileceklerini hatırlattı.

Ceza evlerinde uygulanan tüm tedbirleri görüş izin ve nakillerin dahil aldığımız erteleme kararının ertelendiğini 30 nisana kadar uzatılmasına karar verdiklerini duyurduklarını bildirdi.  Ceza evlerinde tedbirlerden biriside dışarıdan içeriye girişi sıfıra indirmek olduğunu , bilim kurulu önerisi ile çalışanlar izolasyon önlemi ile 2 haftadır devam ettiğini çalışanların dışarı ile teması olmadığını riskin tamamen ortadan kaldırıldığını tedbirli olduklarını belirtti.

Hayatı eve sığdırmak için gayret içerisindeyiz bu durumu hukukun dışına çıkmak isteyenlere de asla fırsat vermiyecez  diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.