Adana Çalıştayı Sona Erdi

Adana'da yapılan çalıştay sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanları çalıştayı çok yararlı ve faydalı bulduklarını ifade etti.

Yayınlanma:
Adana Çalıştayı Sona Erdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün katıldığı Chp'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı bu ay Adana'da yapıldı.

Adana'da yapılan çalıştay sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanları çalıştayın çok verimli geçtiğini birbirleriyle fikir alış verişinde bulunduklarını ifade ettikleri Adana çalıştayı sona erdi.

Çalıştay sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar "Yeni seçilen belediye başkanlarımızın, teslim aldıkları belediyelerin olağanüstü ekonomik zorluklar içerisinde olduğunu bütün Türkiye biliyor. Ama buna rağmen çok kısa sürede neler yapabileceklerini kamuoyuna gösterdiler. Kısa zamanda milletin parasının nasıl kullanılması gerektiğini tüm Türkiye'ye gösterdik.” diye konuştu.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanları Adana çarşısında gezdiler. İlgi özellikle İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üzerindeydi. Adana'da çok sevilen Ekrem İmamoğlu ile Adanalı vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ADANA ŞALGAMI NASIL YAPILIR ?

Adana Kebabı Tarifi; Adana Kebap Nasıl Yapılır?

ADANA’DA GEZİLECEK YERLER

VAZGEÇİLMEZ ADANA LEZZETLERİ

5haber.com’da bulunan Adana Haberleri için TIKLAYINIZ

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.