Adana Merkez Otogarında Bıçaklı Kavga: 1 Ölü , 1' i Ağır 2 Yaralı

Adana merkez otogarında gece saatlerinde çıkan kavgada bıçakların çekilmesi üzerine 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişide yaralandı. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Adana Merkez Otogarında Bıçaklı Kavga: 1 Ölü , 1' i Ağır 2 Yaralı

Adana'da bıçaklı kavga çıktı.

Adana Merkez Otogarında meydana gelen kavgada bıçaklar konuştu. Çıkan kavgada saldırganlar 27 yaşındaki Nurettin Alpalan'ı öldürdü. Ölen kişinin abisi 30 yaşındaki Nihat Alpalan ile cinayet şüphelisi olan 44 yaşındaki Şahin Aslan ise olayda yaralandı.

Bugün gece yarısından sonra saat 01.15 sularında, Adana'nın merkez ilçesi olan Seyhan'ın Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda bulunan Merkez Otogar'da meydana gelen olayda, Otogarda tatlı satan Şahin Aslan, henüz bilinmeyen neden otogarda meşrubat satan Nihat Alpalan ve kardeşi Nurettin Alpalan ile tartışmaya başladı. Meydana gelen tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu Aslan ile Alpalan kardeşler birbirlerine yumruklarla saldırmaya başladı. Dövülen Aslan, yanında taşıdığı bıçakla Nurettin Alpalan'ı göğsünden, Nihat Alpalan'ı ise karnından yaraladı. Alpalan kardeşler, kanlar içinde yere yığılırken, bağrışmalar üzerine kısa sürede olay yerine gelen otogar polisleri ise Aslan'ı olay yerinden kaçamadan kıskıvrak yakaladı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nurettin Alpalan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamazken, özel bir hastanede tedavi altına alınan Nihat Alpalan'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Sağlık kontrolünden geçirilen ve Adana Devlet Hastanesi'nde pansumanı yapılan katil zanlısı Şahin Aslan, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis tarafından olayla ilgili açılan soruşturma devam ediyor.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.