Adana Portakal Çiçeği Festivali İptal Edildi

Her yıl Nisan'da Adana'da sloganı ile gerçekleştirilen ve büyük ses getiren Portakal çiçeği festivali corona virüsü sebebiyle iptal edildi.

Yayınlanma:
Adana Portakal Çiçeği Festivali İptal Edildi

Adana'da 3 - 12 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Festivali Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi.

Uluslararası Portakal Çiçeği  Festivali Adana Valiliğinin açıklaması ile Valiliğimiz himayesinde Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, İlçe Belediye Başkanlıklarımız ve Adana Ticaret Odası Ve karnaval Komitesi İş birliğinde her yıl Nisan ayında düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği karnavalı 8'incisinin 3 12 Nisan 2020 'de yapılması planlanmaktadır.  Bununla birlikte Dünya genelinde  gerek ulusal gerekse ı-uluslararası pek çok fuar, festival ve karnaval gibi insanların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğin etkisi gün geçtikçe artan ve birçok can kaybına sebep olan korona virüs salgını nedeni ile iptal edildiği şeklinde açıklama yapıldı.

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın vatandaşların sağlığı göz önünde bulundurularak bu yıl iptaline karar verilmiştir.

Diğer Adana haberleri için lütfen tıklayınız. 

Diğer Korona Virüs haberleri için tıklayınız. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.