Adana'da 1 Nisan Şakası: Damada Diz Çöktürdü ve Ateş Etti

Adana'da yaşanan olayda, 1 Nisan şakası yapmak için evlenen komşusunun arabasının önünü kesen bir kişi, damadı araçtan indirerek diz çöktürdü ve pompalı tüfekle havaya defalarca ateş açtı. İşte yaşanan olay ve detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da 1 Nisan Şakası: Damada Diz Çöktürdü ve Ateş Etti

Adana'da geçtiğimiz 1 Nisan günü yaşanan olayda bir kişi, gelin arabasının önünü kesti ve damadı arabadan çıkartarak diz çöktürdü ve havaya ateş açtı.

Geçtiğimiz 1 Nisan günü Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Ufuk Alasırt adında bir kişi, geçtiğimiz günlerde sevdiği kızı kaçırdı. Kızı kaçıran Alasırt, bir süre sonrada kızın ailesiyle barıştı. Barışan iki aile, kaçırılan kızla Alasırt'ın evlenmeleri kararını verdi.

Evlenme kararı alan çift, 1 Nisan gününü düğün yaptı. Düğün yapan damat, gelin arabası ile mahalleye girdi. Bu sırada damadın bir komşusu damada şaka hazırlığında bulundu. Komşu Ahmet D., yola duba koyarak gelin arabasını durmaya çalıştı. Gelin arabası durmayacak gibi olunca damadın komşusu Ahmet D., el işareti yaparak onun durmasını istedi. Aracı durduran Ahmet D., bir süre damadın arabadan inip gelmesini bekledi ancak damat arabadan inmedi. Damat arabadan inip gelmeyince komşu Ahmet D., arabanın kapısını açıp damadın yanına geldi ve ona diz çöktürdü.

Damada diz çöktüren Ahmet D., daha sonra yol kenarından bir pompalı tüfek alarak damadın yanına gelip havaya defalarca ateş açtı. Damat ise Ahmet D.’yi korku içinde izledi. Çevredeki kadınlar ise silah sesiyle büyük korku yaşadı.

Damadın verdiği parayı kabul etmeyen Ahmet D., gelin ve damada hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve dubaları kaldırarak onlara yol verdi. Ancak bu anlar burada sınırlı kalmadı.Havaya ateş açılma anını kameraya çeken bir vatandaşın bunu sosyal medyaya yüklemesi üzerine Adana Emniyeti harekete geçti.

Gözaltına alınan Ahmet D. ve tüfeğin sahibi A.T. genel güvenliği kasten tehlikeye sokma suçundan işlem gördü. Ardından ise serbest kaldırlar.

5haber.com  |  Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.