Adana'da 3 Katlı Bir Binada Patlama Oldu: 3 Yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Adana'da 3 katlı bir binanın damında patlama oldu. İşte yaşanan olayın detayları ve bölgeden alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Adana'da 3 Katlı Bir Binada Patlama Oldu: 3 Yaralı

Adana'da 3 katlı binanın damında 5 kişilik ailenin yaşadığı tek odada meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Merkez Seyhan İlçesi Fatih Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın damındaki tek odada saat 15.00 sıralarında büyük gürülüyle patlama oldu. İhbar üzerine sevk edilen ekipler, yaralanan 3 kişiyi Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. İsimleri açıklanmayan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken patlamanın olduğu odada bomba uzmanı ve olay yeri inceleme ekipleri inceleme başlattı. Patlamanın neden kaynaklandığı yapılacak çalışmayla belirlenecek.

ADANA'DAKI 3 KISININ YARALANDIGI PATLAMA ILE ILGIMI BOMBA IMHA UZMANI VE OLAY YERI INCELEME EKIPLERI GENIC CAPLI ARASTIRMA YAPTI. <p>FOTO: FATIH KARACALI / ADANA, DHAYaralıların Kimlikleri Belli Oldu

Patlamadan sonra olay yerine gelen ambulanslarla Çukurova Devlet Dr. Aşkım Tüfekçi ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların ev sahibi Veli Taşdemir, kardeşi Hacı Hüseyin Taşdemir ile arkadaşları İhsan Canalev olduğu öğrenildi.

ADANA'DAKI 3 KISININ YARALANDIGI PATLAMA ILE ILGIMI BOMBA IMHA UZMANI VE OLAY YERI INCELEME EKIPLERI GENIC CAPLI ARASTIRMA YAPTI. <p>FOTO: FATIH KARACALI / ADANA, DHAEmniyet Müdürü İnceleme Yaptı

Patlamanın meydana geldiği 3 katlı binaya gelen Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, ekiplerin çalışmasını inceleyip, bilgi aldı. Patlama hakkında açıklama yapmayan Emniyet Müdürü Ak, "Gereği yapılacak" dedi.

ADANA'DAKI 3 KISININ YARALANDIGI PATLAMA ILE ILGIMI BOMBA IMHA UZMANI VE OLAY YERI INCELEME EKIPLERI GENIC CAPLI ARASTIRMA YAPTI. <p>FOTO: FATIH KARACALI / ADANA, DHA

Son dakika haberlerinden, adana haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipt e kalın.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.