Adana'da Anneler Gününde hediye almak için habersiz para alan çocuğa üvey anneden dayak

Adana'da meydana gelen olayda masanın üzerinde bulunan 1 TL'yi hediye almak için habersiz alan çocuk, üvey annesinden bu nedenle dayak yediğini iddia etti. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Adana'da Anneler Gününde hediye almak için habersiz para alan çocuğa üvey anneden dayak

Adana'da 13 yaşındaki M.S. adlı bir çocuk, geçtiğimzi 14 Mayıs gününde Anneler Günü vesilesi ile annesine hediye almak üzere evde masanın üzerinde bulunan 1 lirayı aldığı için üvey annesinden dayak yediğini öne sürdü. Suçu kabul etmeyen üvey anne S.S., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Merkez Sarıçam İlçesi Akkuyu Mahallesi'ndeki bir ortaokulda eğitim gören M.S.'nin kolundaki morlukları gören arkadaşları bunu öğretmenlerine söyledi. Öğretmenler ise durumu polise bildirdi. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler, M.S.'yi Adli Tıp Birimi'ne götürerek sağlık kontrolünden geçirdi. Çocuğun vücudunda darp izlerine rastlanmasının ardından, üvey anne S.S.'nin ifadesi alındı.

Suçlamayı kabul etmeyen üvey anne, çocuğa izinsiz para aldığı için kızdığını, vurmadığını ileri sürdü. Üvey anne S.S. savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, psikolog eşliğinde ifade veren M.S. ise 14 Mayıs'ta evdeki masada görüp aldığı 1 lirayla Anneler Günü dolayısıyla üvey annesine hediye alacağını, ancak parayı izinsiz aldığı gerekçesiyle kendisini dövdüğünü ileri sürdü. M.S., daha sonra ailesine teslim edildi.

Son dakika haberlerinden, Adana haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.