Adana'da Aynı Yerde İki Ay Ara ile Yine Asfalt Çöktü, Su Boruları Patladı

Adana'da Şehit Mehmet Özer Caddesinde iki ay önce çökme nedeniyle asfaltlanan yol yine çöktü. Çökme sonucu su boruları da patlayınca ortalık gölete döndü. İşte bölgeden alınan görüntüler ve detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da Aynı Yerde İki Ay Ara ile Yine Asfalt Çöktü, Su Boruları Patladı

Adana'da geçtiğimiz aylarda oluşan çukur nedeniyle asfaltlanan yolda bir kaza daha yaşandı. 2 ay önce asfaltlanan caddeden geçmekte olan ağır tonajlı hafriyat kamyonları mahallenin su şebeke borusunu patlattı. Su şebeke borusunun patlaması sonucu saatlerce boşa akan su yüzünden caddede trafik karmaşası yaşandı. Hafriyat araçları nedeniyle meydana gelen çukuru fark etmeyip üzerinden geçen araçlar büyük tehlike atlattı.

Şehit Mehmet Özer caddesinde çöken asfalt, Denizli, Narlıca ve İsmetpaşa mahallelerine içme suyu sağlayan ana şebeke borusunu patlattı. Borunun patlaması sonucu akan su nedeniyle cadde kısa sürede dere yatağına döndü. Akan suyun işyerlerine girmesini engellemek isteyen çevre esnafı, süpürgelerle ve çek paslarla akıntıya yön vermeye çalıştı. Yayalar ise ara sokaklara kadar dolan su yüzünden yolun karşısına geçemedi.

Saatlerce akan su trafiğin de ciddi şekilde aksamasına neden oldu. Çöken asfalt yoldaki su birikintisi yüzünden, önlerini görmekte zorlanan bazı araç sürücüleri cadde üzerindeki çukuru fark etmeyip çukurun içine düştü. Bazı vatandaşlar, araç sürücülerine bağırıp, elleriyle çukuru işaret ederek düşmelerine engel olmaya çalışırken, dikkatli olan sürücüler son anda çukurdan kurtulmayı başarırken, uyarıları dikkate almayan sürücüler ise düşmekten kurtulamadı. Geçen her aracı uyarmaktan yorulan bir esnaf, çöp varilini çukurun yanına koyup, araçların yön değiştirmesini sağladı.

İki Ay Önce Asfalt Çökmüştü

Aynı yerde, 2 ay önce gece yarısı asfalt çökmüş, bir otobüs açılan çukura düşmüştü. Lastikleri çukurda kalan otobüs, çekici ile kurtarılmıştı. Gece yarısı meydana gelen olayda, yolun boş olması faciayı önlemişti.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.