Adana'da Bulunan Suriyeli Mehmed'in Cesedinden 10 Kurşun Çıkarıldı

Adana'da kayıp Suriyeli gencin cesedi, kanal kenarında 10 kurşunla infaz edilmiş şekilde bulundu. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Adana'da Bulunan Suriyeli Mehmed'in Cesedinden 10 Kurşun Çıkarıldı

Adana'da yaşanan olay tüyleri ürperti. Kayıp olarak aranan Suriyeli 10 kurşunla öldürülmüş bir şekilde bulundu.

Adana'da günlerdir kayıp olarak aranan 31 yaşındaki  Suriye uyruklu Mehmed Stuk, vurulmuş bir şekilde bulundu. Tabanca ile kasık bölgesinden 10 kurşunla öldürülmüş şekilde bulunan Mehmed Sfuk'un fareler tarafından yüzü kemirilmiş olan cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Adana Merkez ilçesine bağlı olan Yüreğir İlçesinde tarım işçiliği işini yapmakta olan 31 yaşındaki Suriyeli Mehmed Stuk, geçtiğimiz hafta pazartesi günü sabah saatlerinde işine gitmek için evden ayrıldı. Evinden ayrılşan 31 yaşındaki Suriyeli gençten bugüne kadar da haber alınmadı. Oğlunun eve dönmesini bekleyen baba Ali Sfuk, kaybolmasının üzerinden 2 gün geçmesine rağmen haber alamayınca, hayatından endişe ederek Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, kayıp genci ararken, öğle saatlerinde 2 genç, Yamaçlı Mahallesi'ndeki kanal kenarında bir erkek cesedi olduğunu fark etti. Cesedi bulan gençlerin olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yüzünün yarısını farelerin kemirdiği ceset, Cankurtaran ekipleri tarafından kanal kenarında bulunan atık su kanalından çıkartıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, cesedin çevresinde metal dedektörü ile boş kovan ve mermi çekirdeklerini aradı. Cesedin üzerinde ise büyük çoğunluğu kasık bölgesinde toplam 10 kurşun yarası saptandı. Yakından sıkılan kurşunlarla, vurulduktan sonra atık su kanalına atıldığı belirlenen Mehmet Sfuk'un cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kurşunların hepsinin kasık bölgesinde olması nedeniyle namus meselesi yüzünden öldürülmüş olabileceği değerlendirilen Mehmed Sfuk'un katil ya da katillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.