Adana'da Cono Aşireti Bir Birine Kalaşnikoflarla Saldırdı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Adana'nın Yüreğir İlçesinde iki grup arasında motosiklet park yeri nedeniyle silahlı kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgada 2 kişi ölürken 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da Cono Aşireti Bir Birine Kalaşnikoflarla Saldırdı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Adana'dan bir son haber geldi. Alınan bilgilere göre gündüz saatlerinde motorsiklet park yeri yüzünden Adana'da iki grup arasında çıkan kavga kalaşnikoflu çatışmaya döndü. Çatışma sonucu 2 kişi ölürken 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Bugün saat 15.00 sularında Adana'nın merkez ilçesi olan Yüreğir'de bulunan Sinan Paşa Mahallesinde meydana gelen olayda, bir alışveriş merkezinin hemen yan tarafında bulunan sokakta Cono Aşireti mensupları arasında motosiklet park yeri yüzünden tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içinde önce tekme tokatlı, ardından da silahlı kavgaya dönüştü. Tartışma tarafların ailelerinin de karışmasıyla silahlı çatışmaya dönerken, sokak arasında kalaşnikof tüfek, tabanca ve otomatik tüfekli çatışmada 5 kişi yaralandı. Bölgedeki hastanelere sevk edilen yaralılardan Halil Onmaz ve Yavuz Öztürk yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Behzat A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer iki yaralının ise durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5hahber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   |  Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.