Adana'da Demiryolu Tamir Makinesi Devrildi: 1 Memur 2 Taşeron İşçi Öldü

Alınan son dakika bilgilerine göre Adana'da demiryolu tamiri yapan makinenin devrilmesi sonucu 1 memur ve 2 taşeron işçi hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da Demiryolu Tamir Makinesi Devrildi: 1 Memur 2 Taşeron İşçi Öldü

Adana'da demiryolunda yol tamir makinesinin devrilmesi sonucu 1 memur ve 2 taşeron işçi hayatını kayebtti.

Karaisalı İlçesi'ndeki Varda Köprüsü yakınlarındaki demiryolunda bakım ve onarım çalışması yapan yol tamir makinesi saat 17.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre yol tamir makinesi üzerinde bulunan 3 demiryolu işçisi yaşamını yitirdi. TCDD Adana 6'ncı Bölge Müdürlüğü yetkilileri de kaza yerine giderek inceleme yaptı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ADANA'DA DEMIRYOLU YOL TAMIR MAKINESININ DEVRILMESI SONUCU 3 ISCI OLDU FOTO:ADANA,(DHA)Freni Boşalmış

Yol tamir makinesinin freni boşaldığı için devrildiği ortaya çıktı.

Hacıkırı İstasyonu'nda manevra yaptığı öğrenilen yol tamir makinesinin, freni boşaldığı için 'dağ yolu' olarak nitelenen yola girerek devrildiği öğrenildi. Öte yandan kazada yaşamını yitirenlerin tren teşkil memuru Erdal Acar, taşeron şirkette çalışan demiryolu işçileri Sedat Aktaş ve Semih Tezcan olduğu bildirildi.

ADANA'DA DEMIRYOLU YOL TAMIR MAKINESININ DEVRILMESI SONUCU 3 ISCI OLDU FOTO:ADANA,(DHA)ADANA'DA DEMIRYOLU YOL TAMIR MAKINESININ DEVRILMESI SONUCU 3 ISCI OLDU FOTO:ADANA,(DHA)İşçi haberlerinden, taşeron haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.