Adana'da feci kaza: Can pazarının yaşandığı kazada 1 ölü, 2'si çocuk 7 yaralı

Son dakika haberi Adana'dan geldi. Alınan son bilgilere göre meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2'si çocuk olmak üzere 7 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da feci kaza: Can pazarının yaşandığı kazada 1 ölü, 2'si çocuk  7 yaralı

Adana'da bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si çocuk olmak üzere toplamda 7 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Önceki akşam saat 22.15 sularında Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi D-400 karayolu Kürkçüler mevkisi üzerinde meydana gelen olayda, Bülent Barut yönetiminde olduğu belirtilen 01 ETD 77 plakalı otomobil ile Yakup Ökten yönetiminde olduğu açıklanan 72 AY 919 plakalı kamyon, kavşakta çarpıştı. Kamyonun devrildiği, otomobilin ise hurdaya döndüğü trafik kazasında, 8 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine polis ve itfaiye ekibi ile çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Can pazarının yaşandığı kazada, otomobilde bulunan 2'si çocuk, 6 kişi ile kamyondaki 2 kişi, itfaiye erleri tarafından çıkarıldı.

Yaralılar, hazır bekleyen ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü. Özel bir hastaneye kaldırılan, henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.