Adana'da Görevliler Bankanın Kapısını Açık Unuttu

Adana'da meydana gelen olayda, banka görevlilerinin açık unuttuğu kapıyı, kargo görevlisi fark etti. Kapının haftasonu açık olduğu öğrenildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da Görevliler Bankanın Kapısını Açık Unuttu

Adana'da kredi kart başvurularının alındığı bir banka şubesinin kapısı açık unutuldu.

Kredi kart başvurularının kabul edildiği banka şubesinin hafta sonu kapısının açık unutulduğu, bir kargo kuryesi fark etti. Kargo görevlisinin tesadüfen fark ettiği durum sonrası, kargocunun çağırdığı görevliler gelip kapıyı kilitledi.

Adı açıklanmayan bir kargo görevlisi, Adana'nın merkez İlçesi olan Seyhan İlçesi'nde bulunan Adana Ticaret Merkezi'nin zemin katında bulunan banka şubesinin önünden geçerken hafta sonu olmasına rağmen kepengi açık görünce, 'mesaiye gelmişler' diye düşünerek, kapıdan içeri girdi. Alarmın çalması üzerine kargo görevlisi kapının açık unutulduğunu anlayıp, hemen banka görevlilerini arayarak durumu bildirdi. Sadece kredi kartı başvuru işlem merkezi olarak kullanıldığı belirtilen şubeye gelen görevliler, kapıyı kilitledi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   |  Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.