Adana'da İlginç Olay: Hem minibüs kullanıyor, hem dizi izliyor

Adana'nın Yüreğir İlçesinde yaşanan olayda, bir yolcu minibüsü şoförü, minibüste yolcular varken, direksiyon başında telefonundan dizi izliyor. İşte o görüntüler.

Yayınlanma:
Adana'da İlginç Olay: Hem minibüs kullanıyor, hem dizi izliyor

Adana'da alınan görüntü tepkilere neden oldu.

Şehir içi yolcu taşımacılığı yapmakta olan br minibüs şoförünün direksiyon başında yaptığı harekete tepkiler çok sert. Minibüs sürücüsü, cep telefonundan Kurtlar Vadisi dizisinin eski bölümlerini izlerken görüntülendi.

Adana'nın merkez Yüreğir ve Sarıçam İlçeleri arasında yolcu taşımakta olan bir minibüs şoförünün direksiyon başında cep telefonundan dizi izlemesi görenleri görenleri şaşkına çevirdi. Akşam karanlığında zaman zaman hız limitlerini de zorlayan Ferhat isimli şoför, direksiyon üzerinde tuttuğu cep telefonundan Kurtlar Vadisi dizisinin eski bölümlerini hayranlıkla izledi. Bir taraftan dizi izleyen diğer taraftan da yolculardan para alış verişi yapan şoförün rahat tavırları da dikkatlerden kaçmadı. Bir yolcu tarafından görüntülenen şoför, güzergah boyunca gözlerini cep telefonundan ayırmadı.

ADANA'DA SEHIR ICI YOLCU TASIMACILIGI YAPAN MINIBUS SURUCUSU, CEP TELEFONUNDAN KURTLAR VADISI'NIN ESKI BOLUMLERINI IZLEDI. FOTO:ADANA,(DHA) ADANA'DA SEHIR ICI YOLCU TASIMACILIGI YAPAN MINIBUS SURUCUSU, CEP TELEFONUNDAN KURTLAR VADISI'NIN ESKI BOLUMLERINI IZLEDI. FOTO:ADANA,(DHA)

Son dakika haberlerinden, adana haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.