Adana'da konvoyu durdurup bez parçasını yakan polis: "Bizim bir tane bayrağımız var"

Adana'da bir düğün konvoyunda PKK'yı simgeleyen bez parçalarının sallanması üzerine polis duruma el koydu ve bez parçasını yaktı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da konvoyu durdurup bez parçasını yakan polis: "Bizim bir tane bayrağımız var"

Alınan son dakika bilgilerine göre Adana'da düzenlenen bir düğünde oluşturulan konvoyda PKK'yı simgeleyen bez parçasının sallandığı polis ekipleri tarafından görüldü.  Bez parçasını gören polis ekipleri konvoyu durdurdu. Konvoyu durduran polis ekipleri, PKK'yı simgeleyen bez parçasını çakmakla yaktı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Fuzuli Caddesi'nde düğün konvoyunu durduran ekipler, anons geçti. Anons üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Bez parçasını salladıkları ileri sürülen 2 kişi, ekipler tarafından gözaltına alındı. Polis, bez parçasını çakmakla yaktı.

Düğün sahipleri, gözaltına alınan şüphelilerle akrabalıklarının bulunmadığını, mahalleden konvoya giren çocuklar olduklarını, uyarılarına rağmen bez parçasını salladıklarını ileri sürdü.

Polis ise düğün sahibine, "Konvoy senin konvoyun. Benim konvoyumda birisi bunu yapamaz. Bu, siz izin veriyorsunuz ki yapılıyor." diyerek konuya tepkisini gösterdi. Yasalara uyulması konusunda uyarıda bulunan polis, Türkiye bayrağını göstererek, "Bizim bir tane bayrağımız var. O da orada dalgalanıyor." dedi.

Şüphelilerin Terörle Mücadele Şubesindeki işlemleri devam ediyor.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.