Adana'da Öğretmene Kızan Öğrenci Pencereden Atladı: Bacakları Kırıldı

Adana'da dersten çıkmak isteyen öğrenciye öğretmen izin vermeyince, 16 yaşındaki öğrenci 2. kattan atladı. Aşağı atlayan öğrencinin ayaklarında kırıklar oldu. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Adana'da Öğretmene Kızan Öğrenci Pencereden Atladı: Bacakları Kırıldı

Adana'da yaşanan olayda, öğremeni ile tartışan öğrenci, 2. kattan aşağı atladı.

Dersin bitmesine 5 dakika kala sınıfta çıkmak isteyen 16 yaşındaki Ö.Y isimli bir öğrenci, öğretmenin izin vermemesi üzerine sinirlendi ve okulun 2. katında bulunan sınıfın penceresinden atladı.

Adana'nın Merkez İlçesi olan Seyhan'da bulunan Aydınlar Mahallesi'ndeki İMKB 24 Kasım Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi olan ve Kick boks sporu yaptığı öğrenilen Ö.Y., saat 13.00 sularında öğretmenden izin isteyip dersten çıkmak istedi. İsmi açıklanmayan öğretmenin, "Dersin bitmesine 5 dakika var, yerine otur" diyerek izin vermediği 16 yaşındaki  Ö.Y. isimli öğrenci, sırasına geçti. Ardından da 2'nci katta bulunan sınıf penceresinden atladı.

İkinci kattan atlayan öğrenci, düşmesi sonucu yaralandı. Yaralanan Ö.Y., okula çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ayaklarının üzerine düşen Ö.Y.'nin iki bacağında da kırıklar olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken polis ekiplerine, "Öğretmen dersten çıkmama izin vermeyince, canım sıkıldı. Pencere de açıktı. Hava almak için başımı dışarı uzattım, bu sırada dengemi kaybedip düştüm" diyen Ö.Y.'nin tedavisi kaldırıldığı hastanede devam ediyor.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.