Adana'da Su Borusu Patladı-Bulvarda 1 Metre Derinliğinde Çukur Oluştu

Adana'nın Seyhan İlçesinde bulunan Mustafa Kemalpaşa Bulvarında su borusu patladı. Yüksek basınç nedeniyle patlayan su borusu nedeniyle yolda 1 metre derinliğinde çukur oluştu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da Su Borusu Patladı-Bulvarda 1 Metre Derinliğinde Çukur Oluştu

Adanalılar trafiğe çıkmadan önce dikkat!! Yüksek basınç nedeniyle patlayan içme suyu ana şebeke borusu, bulvarda 1 metre derinliğinde çukur oluşturdu.

Gece saat 03.30 sularında Adana'nın Merkez Seyhan İlçesi Ziyapaşa Mahallesinde bulunan Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda meydana gelen olayda, yüksek basınç nedeniyle patlayan içme suyu ana şebeke borusu, bulvarda 1 metre derinliğinde ve 3 metre genişliğinde çukura neden oldu. Yağmurun da etkisiyle bulvarı su bastı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polisler yolu trafiğe kapatırken, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri de ana şebekeye gelen suyu kesti. Çukura kum döken belediye ekipleri, sürücüleri de farklı yolları kullanması için uyardı. Olayda herhangi bir yaralanmaya yol açmadı.

Son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.