Adana'da tüyler ürperten olay: 17 yaşındaki çocuk gelinin yasak aşkı cinayetle bitti

Alınan son bilgilere göre Adana'da 17 yaşındaki imam nikahlı kız, kocasının eve gelmemesini fırsat bilerek sevgilisini eve çağırdı. Gece geç saatlerde eve gelen koca, eşi ile sevgilisini aynı yatakta basınca olanlar oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Adana'da tüyler ürperten olay: 17 yaşındaki çocuk gelinin yasak aşkı cinayetle bitti

Tüyler ürperten olay Adana'da yaşandı. Henüz 17 yaşındayken evlendirilen Z.K. isimli kadın, kendisi gibi çocuk yaşta olan kocası eve gelmeyince sevgilisini çağırdı. Gece geç saatlerde eve gelen kocası İ.D. karısı ile sevgilisi İ.A.'yı yakaladı. Arıç'ın imam nikahlı karısı ile yatakta basılan İ.A. sevgilisinin eşini bıçaklayarak öldürdü.

Adana'nın merkez Sarıçam İlçesinde bulunan Kemalpaşa Mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre 17 yaşındaki İsa Arıç, iki ay önce akrabasının kızı 17 yaşındaki Z.K. ile arasında imam nikahı kıyıldı. Z.K. önceki gece kocasının eve gelmeyeceğini düşünerek kayınvalidesi ile kayınbabası uyuduktan sonra gönül ilişkisi olduğu yine çocuk yaşta olan İ.D.'yi eve aldı. Sabaha karşı eve dönen İsa Arıç, eşi ve sevgilisini yatak odasında yakaladı.

İ.D. Arıç'ı bağırmaması için yanında taşıdığı bıçakla göğsünden 2 kez bıçaklayıp balkondan kaçtı. Sevgilisinin kaçmasını bekleyen Z.K., çığlık atarak yardım istedi ve eşini göğsünden yaralı halde bulduğunu, intihar etmiş olabileceğini söyledi. Arıç'ın ailesi yaralı genci Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ameliyata alınan İsa Arıç, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Gencin yakınları karısının ifadesine dayanarak çocuklarının intihar etmiş olabileceğini düşündü.

Olayda cinayet şüphesini de değerlendiren polis Z.K.'yı sorguya aldı. Genç kız çapraz sorguda cinayeti itiraf ederek sevgilisinin ismini verdi. Balkondan atladığında ayağını burktuğu belirtilen İ.D. (17) evinde polis tarafından kıskıvrak.

İki sevgili gözaltına alınırken olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

5haber.com  |  Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.