Adana'da Tüyler Ürperten Olay: Eşini ve İki Kızını Öldürdü Ardından İntihar Etti

Adana'da yaşanan olay tüyleri ürpertti. Ailesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle uzaklaştırma alan kişi, uzaklaştırma süresi bittikten sonra eşini ve iki çocuğunu öldürdü, ardından intihar etti.

Yayınlanma:
Adana'da Tüyler Ürperten Olay: Eşini ve İki Kızını Öldürdü Ardından İntihar Etti

Adana'da ailesi ile şiddet uyguladığı nedeniyle evden 3 aylık uzaklaştırma alan 44 yaşındaki Ali Keklik, uzaklaştırma cezasının bitme tarihi olan 26 Eylül'de evine dönen Keklik, eşi 37 yaşındaki Sibel, çocukları 13 yaşındaki Özgür ve 15 yaşındaki Okan'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, Adana'nın Merkez İlçesi Sarıçam'a bağlı Yeşiltepe Mahallesi 2 bin 814 Sokak 7 numaralı evde meydana geldi. 2 günden bu yana Keklik Ailesi'nden haber alamayan komşuları merak edip eve gitti. Pencereden baktıklarında Ali Keklik'in tavanda asılı cesedini gören komşuları polise haber verdi. Gelen polisler, çilingire kapıyı açtırıp girdiklerinde kan gölüne dönen odalarda boğazları kesilerek öldürülen Sibel Keklik ile çocukları Özgür ve Okan'ın cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemede, Ali Keklik'in cinnet geçirip yaklaşık 2 gün önce eşini ve 3 çocuğundan 2'sini öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

Şiddet Nedeniyle Uzaklaştırma Aldı

Hurdacılık yapan Ali Keklik'in, eşi Sibel'in, şiddet uyguladığı yönündeki şikayeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı  tarafından verilen uzaklaştırma kararı ile geçen temmuz ayında evden uzaklaştırma aldığı, bu cezanın 26 Eylül'de sona erdiği ortaya çıktı.

Ali Keklik'in eve döndükten sonra ailesine şiddet uygulamaya devam ettiği ve polis ekiplerinin aralıklı olarak evde çıkan tartışmalara müdahale ettiği belirtildi.

Büyük Kızları Okuldaydı

Ailenin büyük kızı 17 yaşındaki Ebru Keklik'e ulaşamayan polis, onun da öldürülmüş olma olasılığına karşı evin bahçesinde kazı yaparak arama yaptı. Ancak, daha sonra genç kızın öğrenim gördüğü Ceyhan İlçesi'ne bağlı bir yatılı okulda bulunduğu belirlendi. Evdeki 4 ceset Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, polisin başlattığı soruşturma devam ediyor.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.